Izvor: BSC HAPPY
20.01.2024 u 10:33
0

„SVETU SADA TREBA ON“: Boris Džonson podržao Trampa!

Bivši premijer Velike Britanije Boris Džonson podržao je Donalda Trampa da bude sledeći predsednik Sjedinjenih Država, tvrdeći da bi bivši šef SAD mogao da bude „ono što svetu treba“ upravo sada.

– Ako uradi pravu stvar i podrži Ukrajince – a verujem da hoće – Trampovo predsedništvo može biti velika pobeda za svet – napisao je Džonson.

NATO skeptik Tramp,  koji je više puta hvalio ruskog predsednika Vladimira Putina izazvao je strahovanja u Kijevu da će povući američku vojnu pomoć Ukrajini; takva zabrinutost ima odjeka u drugim zapadnim prestonicama. Ali Džonson se ne slaže. Svetu je potreban vođa „čija spremnost da upotrebi silu i čistu nepredvidivost predstavlja glavno sredstvo odvraćanja od neprijatelja Zapada“ koji je „entuzijastični eksponent slobodnog tržišta i kapitalizma“ i koji je zainteresovan za „odgovarajući sporazum o slobodnoj trgovini sa U.K.”

RUSI SU PRKOSILI I POD NACISTIČKOM AGRESIJOM! NATO izvodi NAJVEĆE VOJNE VEŽBE baš u vreme održavanja izbora u RUSIJI! SLUČAJNOST?

Džonson, koji je bio primoran da bude premijer Velike Britanije u leto 2022, ostao je čvrst saveznik ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, čak je posetio ukrajinsku prestonicu u januaru 2023.

Prošle godine, Džonson je svoje lobiranje odveo u inostranstvo, pojavivši se u Teksasu kako bi probudio podršku Ukrajini među desetinama vodećih američkih konzervativnih ličnosti, uključujući političare, donatore i vođe industrije. Džonson je pokušavao da obuzda rastuće nezadovoljstvo republikanaca zbog američke finansijske podrške Ukrajini.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter