Izvor:
30.09.2018 u 10:51
0

MAKEDONSKA POLICIJA MORALA DA REAGUJE: Registrovana četiri incidenta do sada na referendumu!

Portparol makedonskog Ministarstva unutrašnjih poslova Toni Angelovski izjavio je da su do sada na referendumu o promeni imena države u Republika Severna Makedonija registrovana ukupno četiri incidenta.

On je na konferenciji za medije saopštio da je na glasačkom mestu u Osnovnoj školi "Lazo Angelovski" u skopskoj opštini Aerodrom K. Ž. (22) vređao građane i fizički napao policijske službenike, zbog čega je priveden u policijsku stanicu.

Angelovski je takođe naveo da je 80-godišnji muškarac u mestu Zubovce kod Gostivara prijavio da ga je u vezi s referendumom vređala 64-godišnja S. M. koja je pozvana u policijsku stanicu i dodao da se radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

– U Strugi je prijavljeno fotografisanje mobilnim telefonom sa terase zgrade blizu biračkog mesta u Osnovnoj školi ''Braća Miladinovci". Odmah su preduzete mere i lica su odvedena u policijsku stanicu -rekao je Angelovski.

On je kazao da se četvrti incident dogodio na glasačkom mestu u Osnovnoj školi "Vanče Prće" u Štipu gde je B. O. prijavio da ga je prilikom dostave hrane biračkom odboru fotografisao i vređao E. S, koji se sada nalazi u policijskoj stanici.

Izvor: Tanjug
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter