Izvor: Kurir.rs
29.06.2023 u 15:55
0

MINISTAR GAŠIĆ O OCU DEČAKA UBICE: Neistina je da je dete otac vodio u streljanu BIA

Gašić je na sednici Skupštine Srbije, odgovarajući na pitanje poslanice Narodne stranke Ivane Parlić, rekao da postoje snimci na internetu koje je postavio ranije otac dečaka, na kojima se vidi da oni koriste streljanu u Beogradu.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić negirao je danas da je otac dečaka ubice koji je 3. maja izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi „Vladimir Ribnikar“ u Beogradu za obuku u pucanju koristio streljanu BIA.

GAŠIĆ I SELAKOVIĆ položili vence na Spomenik kosovskim junacima u Kruševcu (FOTO)

On je rekao da Zakon o oružju za svih 90 i nešto streljana koliko ih ima u Srbiji predviđa kako mogu da rade i kontrolu njihovog rada, kao i da je dalja istraga o radu streljane koju su dečak ubica i njegov otac koristili „posao tužilaštva i istrage“.

„Da, nenormalno je voditi dete u streljanu sa 12 godina. Neistina je da je dete otac vodio u streljanu BIA“, rekao je Gašić.

On je rekao da postoji samo jedna streljana BIA u kojoj je „restriktivni ulaz“, i da on kao direktor BIA šest godina nije u nju ušao, kao i da je jasno propisano ko, kad i kako i koliko municije može biti potrošeno na vežbi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter