Izvor: HappyBSC
30.12.2019 u 11:49
0

MINISTAR PROSVETE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Diploma bez znanja vam ništa neće značiti!

Ministar prosvete Mladen Šarčević bio je gost u jutarnjem programu “ Dobro jutro, Srbijo “ na Happy tv S obzirom da je nedavno Ministar izjavio da uvođenjem držćavne mature, prestaje učenje samo za ocenu. Nameće se pitanje, da li bolje prolaze oni koji revodno uče ili pak đaci koji reše da savladaju gradivo dan pre konrolnog zadatka.

– I deca i mladi ljudi sazrevaju. Kad se to desi, onda se neke stvari brže dešavaju. Dok su mladi treba da iskoriste sve svoje kapacitete- rekao je Šarčević.

IRINEJ BULOVIĆ Kamarila Mila Đukanovića protiv naše Crkve

Kako kaže ministar, nekada je sistem nametao da se samo uči zbog ocene. Roditelji su zajedno sa decom, iz najbolje namere, razmišljali da treba đaci da uče ne bi li dobili bolje ocene, kasnije upisali srednju školu i fakultet, a sve to kako bi našli dobar posao i sebi obezbedili sigurnu budućnost. 

– Moraju svi da shvate da se ta paradigma promenila. Dolaze kompanije koje traže vaše kompetencije, vaše sposobnosti, a ne papir koji će te pokazati, bilo koja srednja škola ili fakultet da je u pitanju – zaključio je Šarćević. 


PROČITAJE I OVO

MAJKA OTKRILA O ČEMU JE RAZGOVARALA SA MONIKOM: Jesam, mamice…

JEZIVA SVEDOČENJA DECE Ovako je malčanski berberin mamio devojčica

UŽIVO 11. DAN POTRAGE: Malčanski berberin u bekstvu, ima nož kod sebe!

RADOST U KUĆI KARIMANOVIĆA Majka plače, dolaze rođaci i komšije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter