Izvor: Happy BSC
24.02.2021 u 22:23
0

MRAČNE VESTI IZ VAŠINGTONA! Ovo Amerika očekuje od Srbije!

Nova američka administracija podržava dijalog Beograda i Prištine uz posredovanje Evropske unije (EU) i nada se da on vodi ka sveobuhvatnom sporazumu o normalizaciji, zasnovanom na međusobnom priznanju, izjavila je zamenica pomoćnika državnog sekretara za Evropu i Evroaziju, Moli Montgomeri.

VAŽNO

SASTANAK VUČIĆA I PATRIJARHA: Naš je posao da gledamo da izbegnemo sukobe (VIDEO)

AMERIKA U ŠOKU: Više nismo saveznici! Vaša vojska nije dobrodošla!

DODIK OTKRIO POKVARENI PLAN SARAJEVA! Nećemo im dozvoliti da to urade!

NAJAVLJENA PROIZVODNJA: Stiže nam kombinovana vakcina

VELIKA POBEDA SRBIJE: Lažnoj državi sprečeno učlanjenje u Konferenciju ustavnih sudova Evrope!

– Svakako i dalje podržavamo dijalog Beograda i Prištine, uz posredovanje EU i očekujemo sveobuhvatni sporazum o normalizaciji koji bi doveo do obostranog priznanja ili bio zasnovan na obostranom priznanju. I to će biti naš cilj u budućnosti – rekla je Montgomeri.

Ona je istakla da su SAD „posvećene saradnji sa Evropskom unijom koja posreduje u dijalogu“.

– Znamo da smo najuspešniji kada radimo rame uz rame s našim evropskim saveznicima i partnerima. I to će biti naš pristup – dodala je Montgomeri.

Komentarišući odnose s Kinom i kinesku „diplomatiju vakcina“, ona je poručila da Vašington ne traži od evropskih zemalja da se odlučuju izmedju SAD i Kine.

PROČITAJTE JOŠ

PORFIRIJE O „DARI IZ JASENOVCA“ Progovorili o onome što se decenijama skrivalo

SUD PRESUDIO! Svi ilegalni imigranti da se deportuju!

LONČAR: Naš cilj je da vakcinišemo više od 2,5 miliona ljudi

SRBIJA DONIRALA SEVERNOJ MAKEDONIJI NOVE KOLIČINE VAKCINA! Premijer Zaev izrazio zahvalnost predsedniku Vučiću! (GALERIJA)

Rekla je i da je prioritet administracije SAD obnova odnosa sa saveznicima i partnerima u Evropi.

– Verujemo da su ti odnosi osnova svega što pokušavamo da uradimo, bez obzira da li je reč o borbi protiv Kovida-19 ili klimatskim promenama, ili suprotstavljanju štetnim aktivnostima Rusije i Kine. Želimo da saradjujemo sa našim evropskim partnerima – rekla je Montgomeri.

Navela je da su SAD usredsređene na saradnju sa saveznicima i partnerima da bi „razvili pozitivnu agendu“, dok razmatraju kompleksne odnose s Kinom i istovremeno brane principe i zajedničke interese.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter