Izvor: tanjug
20.08.2021 u 21:27
0

MUP: Lokalizovan požar na železničkoj stanici Lastra!

Požar kod zelezničke stanice Lastra nedaleko od Valjeva lokalizovan je večeras oko 20.30 časova, rečeno za medije u MUP-u.

U požaru je gorelo nisko rastinje, a u gašenju je učestvovalo 11 vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila.

VAŽNO:

PETAR PETKOVIĆ direktor Kancelarije za KiM sastao se danas sa čelnicima Srpske liste

VELIKI POŽAR KOD VALJEVA: Vatrogasci pokušavaju da ugase vatru!

GRADONAČELNIK BEOGRADA ZORAN RADOJIČIĆ ZA „TELEMASTER“: Grad Beograd obezbedio je 67.500 besplatnih tableta deci od trećeg do šestog razreda, i na taj način radimo na osavremenjivanju nastave!

PREDSEDNIK OPŠTINE SAVSKI VENAC MILOŠ VIDOVIĆ U „POSLE RUČKA“: Nadam se da će se ljudi u budućnosti više naseljavati u ovaj deo grada!

Nema povređenih niti su domaćinstva ugrožena, rekli su u MUP-u.

Povodom informacija o požaru pored železničke stanice Lastra između Kosjerića i Valjeva Tanjugu je u Železnicama Srbije rečeno da je u 15.00 časova počelo da gori rastinje u blizini pruge Lastra -Samari, da železnicka infrastruktura nije oštećena, ali da je iz preventivnih razloga železnički saobraćaj na ovom delu pruge obustavljen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter