Izvor: Happy BSC
20.08.2021 u 20:25
0

SAZNAJTE PRVI U „VIKEND JUTRU“: Koje su to posledice povlačenja Amerikanaca iz Avganistana? Koje to obaveštajne službe rade za organizovani kriminal? Čime to Crna Gora ne treba da se ponosi?

Zakoračite u novi dan sa omiljenom emisijom „Vikend jutro“.

Voditelji Anđela Lakićević i Božidar Gutić  ugostiće fenomenalne goste sa kojima će razgovarati o najaktuelnijim temama.

Prvi gost emisije  Vladan Glišić- narodni poslanik govoriće na temu „Šta pišu novine?“

 Marko Slijepčević-advokat, Ljuban Karan – Potpukovnik kontraobaveštajne službe u penziji i skajp uključenje Ivan Pekić-magistar bezbednosti  će pričati na temu „Rad obaveštajnih službi u grotlu organizovanog kriminala!“

Na temu “ Posledice povlačenja Amerikanaca iz Avganistana“ govoriće Aleksandar Pavić- politikolog ,Zoran Milosavljević- Institut za političke studije i Vojislav Šešelj, lider SRS-a.

VAŽNO:

PETAR PETKOVIĆ direktor Kancelarije za KiM sastao se danas sa čelnicima Srpske liste

VELIKI POŽAR KOD VALJEVA: Vatrogasci pokušavaju da ugase vatru!

GRADONAČELNIK BEOGRADA ZORAN RADOJIČIĆ ZA „TELEMASTER“: Grad Beograd obezbedio je 67.500 besplatnih tableta deci od trećeg do šestog razreda, i na taj način radimo na osavremenjivanju nastave!

PREDSEDNIK OPŠTINE SAVSKI VENAC MILOŠ VIDOVIĆ U „POSLE RUČKA“: Nadam se da će se ljudi u budućnosti više naseljavati u ovaj deo grada!

Prof Dr Aleksandar Raković- istoričar ,Vladimir Dobrosavljević – analitičar ,Blagoje Baković- pesnik i uključenje sa skajpa Andrija Mandić, Duško Knežević i Đorđe Milićević i oni će govoriti na temu “ Crna Goro sramiš li se'“.

Na temu „Akcija Armagedon“ pričaće Stevan Đokić, Savetnik za istrage, bezbednost i odbranu, Prof dr Ilija Životić-Narodni poslanik i pripadnik Internacionalne policijske organizacije i Snežana Anđelić- psihoterapeut.

Gordana Antunović govoriće na temu „Švedska, prvi  Srpski Kulturni Centar u Skandinavskim zemljama,  besplatan etno on line koncert“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter