Izvor: telegraf
01.02.2024 u 23:44
1

MUŽ RADIO EGZORCIZAM PO KUĆI: Pobacao raspeća dok joj je mirisao haljine

Suzana kaže da je razvodu prethodio niz problema, te je jedan dan ušla u stan sa ćerkom iz prvog braka i zatekla krstove po celoj kući

Suzana Ristić, samohrana majka iz Loznice, nakon razvoda od bivšeg supruga dobila je puno starateljstvo nad sinom Vukašinom (5), i na sudu podigla zahtev za habitatio, odnosno pravo stanovanja sa maloletnim detetom na teret drugog roditelja. Ipak, nakon samo mesec dana od zahteva Suzana saznaje da je kuća koja bi trebalo da im bude dodeljena kao mesto stanovanja prema ovom zakonu, a koja je u vlasništvu bivšeg supruga M.C, naprasno prodata – i to njegovom rođaku.

Kako objašnjava ova žena, trenutno živi sa ocem u čitavih 12 metara kvadratnih, ali dodaje da joj nije problem da živi sa ocem. Ipak, nezgodno je sa detetom i roditeljem živeti u tako malom prostoru.

Suzana nam pojašnjava da je bračnih problema bilo, stoga su i odlučili da se razvedu. Ipak, nije ni sanjala da će razvod na ovakav način uticati na budućnost njenog sina.

– Kada sam sa Vukašinom ostala u drugom stanju, to je bio šok jer su mom tadašnjem mužu rekli da nikada neće imati decu. Kada su doktori saznali da sam zatrudnela, rekli su mu da se zahvali Bogu, jer je to čudo što uopšte može da ima decu. Nakon što sam se porodila i ušla u kuću sa sinom, on mene više nikada nije takao kao ženu. Brak je trajao 5 godina – priseća Se samohrana majka za naš portal.

Ipak, tokom braka bilo je mnogo većih problema. Naime, M.C. se za vreme korone teško razboleo, a Suzana je preko veze i kontakata koje je imala s obzirom na to da je nekada radila u bolnici, uspela da pronađe odgovarajuće lekare. Ipak, prema njenim rečima, M.C. je i tu situaciju iskoristio kako bi na sudu lažno svedočio.

Kako tvrdi Suzana, sve ovo bi mu bilo omogućeno da kuća nije prodata bez njihovog znanja.

– U vreme korone s obzirom na to da je muzičar, nije imao posao, a ja sam radila i imala sam porodiljsko. On je počeo da radi kod prijatelja u hladnjači i jednog dana mu je pozlilo. Počeo je naglo da mršavi i gubi kilograme nenormalno. Ja sam radila u bolnici, pa sam ga molila da uradi testove. Saznali smo da ga je korona udarila u pankreas i naravno, ja sam povukla sve veze iz bolnice u kojoj sam radila i sve je išlo preko mene. Ležao je tamo, ja sam se borila za njega, ali videla sam da on svaki dan gubi po jedan kilogram. Pomislila sam da će umreti ako se tako nastavi. Ipak, našli smo lekara iz Beograda, pa je išao na ispitivanja. Išao je privatno i odradio endoskopiju koju je platio 150-200 evra. Do problema je došlo kasnije na sudu, kada je on tvrdio da je morao da proda kuću zbog finansijskih problema koji su ga tada zadesili, te je svedočio da je na lečenje dao čitavih 5.000 evra, što je nebulozno – kaže Suzana uznemireno.

„Vršio je egzorcizam po kući i mirisao mi haljine“

Suzana kaže da je razvodu prethodio niz problema, te je jedan dan ušla u stan sa ćerkom iz prvog braka i zatekla krstove po celoj kući. Lozničanka pojašnjava da su u pitanju bili čudni obredi, te je odlučila da se posavetuje sa sveštenikom, koji joj je rekao da što pre ode odatle i povede dete sa sobom.

– Kada sam ga spasila on je uhvatio nekog oca, da bismo jednog dana ćerka i ja došle sa posla i videle krstove po celoj kući. To nije hrišćanstvo, već egzorcizam. Ja sam otišla u manastir nakon toga i tražila da se ispovedim pokazujući slike popu koji mi je rekao da to nije hrišćanstvo već obred. Vršio je egzorcizam nad mojom decom, ja sam padala u nesvest jer me je psihički zlostavljao i molio da ga ne prijavim jer više neće imati pozive za svirke. Pričao je da će nam napraviti montažnu kuću, kupiće stan, sve će biti u redu samo da ga ne prijavim – priseća se ona kroz suze.

Pored cele ove situacije M.C. je prema Suzaninim tvrdnjama bio ekstremno ljubomoran, te je mirisao njene haljine da bi proverio da li se oseća muški parfem. Ipak, Suzna je nakon razgovora sa sveštenikom odlučila da napusti njihov zajednički dom, jer nikada nije znala šta je čeka kada se vrati kući. Zbog zabrinutosti za sebe, ali najpre za svoje dete, sa mališanom se preselila u prostor od 12 kvadrata, kod svog oca.

– Kada smo se razveli ja sam dobila puno starateljstvo nad Vukašinom. On je dobio pravo da se pita samo u slučaju bolestiPreselili smo se u kuću mog oca od 12 kvadrata. To je vrlo mali prostor. Dete tu ne može da se razvija i da živi s majkom. Ja sam tada podigla zahtev za pravo na habitatio. S obzirom da se kuća mog bivšeg supruga vodi na njega, a roditelji mu nisu živi, kuća je na sprat, a ja sam imam pravo da dobijem to mesto stanovanja jer sam punopravni staratelj našeg sina da živim tu sa njim kako bi imao normalne uslove. Ja u tu kuću ne bih ni htela da uđem da nije pitanje gde ću – pojašnjava Suzana za Telegraf.

SMESTILI SU JE U SOBU SA ZARAŽENIM DETETOM I UBRZO JE PREMINULA! Ispovest majke čija je ćerka stradala zbog nemarnosti

„Kuću je odjednom kupio njegov rođak i dete ostavio bez mesta stanovanja“

Naprasno, u toku sudskog procesa za pravo stanovanja koji za koji je zahtev podnet u aprilu prošle godine, već u maju, Suzana saznaje da je dečaku pravo na stanovanje koje bi po zakonu trebalo da ima do punoletstva automatski oduzeto, jer je kuća prodata i to rođaku njenog muža. Kako nam priča, M.C. je tvrdio na sudu da je kuću prodao jer je upao u dugove, spominjući između ostalog i novac potrošen na lečenje u vreme korone, za koji Suzana tvrdi da nije ni blizu cifre koju je M.C. naveo na sudu.

– Tog 27. maja mi saznajemo da je fiktivno prodao kuću rođaku i obespravio svog sina. Onda je povukao priču kako je zbog lečenja ostao u dugovima, pa da je morao da proda kuću. Inače, on čovek stvarno dobro zarađuje, svira sa poznatim ličnostima, a na sudu priča da nema prihode. Na kraju ispada da Vukašin nema ništa. Rođak mog bivšeg muža je kupio kuću. Izjava bivšeg supruga je bila da je rođaku prodao jer on ima troje dece i da mu treba kuća, a Vukašinu ne treba? To se videlo da je namešteno. Nakon tog ročita, M.C. meni bez trunke stida kaže „ja imam pare i mogu da teram do kraja, a ti ne možeš„, jer smo u tom mementu Vukašin i ja na ulici – priseća se Suzana.

Ona kaže da joj je sada jedino važno da Vukašin povrati svoje pravo na stanovanje, te da će se boriti da istera istinu, ma koliko vremena joj trebalo. Sledeće ročište zakazano je za 24. april, gde bi Suzana trebalo da se suoči sa bivšim suprugom i rođakom koji je navodno kupio kuću.

Povodom cele situacije, kontaktirali smo i bivšeg supruga Suzane Ristić, međutim, do objavljivanja ovog teksta odgovor niti komentar nismo dobili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MUŽ RADIO EGZORCIZAM PO KUĆI: Pobacao raspeća dok joj je mirisao haljine”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter