Izvor:
02.03.2018 u 23:13
0

​NATO ODGOVORIO PUTINU: Oružane pretnje neprihvatljive, imamo odgovor!

NATO ocenjuje kao neprihvatljicu i kontrapruduktivnu pretnju ruskog predsenika Vladimira Putina upućenu članicama tog saveza te poručuje da će vojna alijansa nastaviti da koristi oružane snage kako bi zaustavila agresiju.

Portparolka NATO-a Oana Lungesku izjavila je da je odbrambeni raketni sistem te organizacije izgrađen tako da odgovori na napade izvan Evrope i Severne Amerike i da nije usmeren protv Rusije, navedeno je u današnjme saopštenju NATO.

– NATO sprovodi dvostruki pristup Rusiji – snažno zastrašivanje i odbranu, u kombinaciji s smislenim dijalogom – rekla je Lungesku.

Putin je u četvrtak u godišnjem obraćanju naciji izjavio da je Moskva testirala najnovije nuklearno oružje koje ne može biti presretnuto i poručio zapadu da nije uspeo da zadrži Rusiju.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter