Izvor: TANJUG
19.09.2023 u 08:12
0

NE IDIDTE BEZ KIŠOBRANA: Danas pljuskovi s grmljavinom i gradom, pašće i do 30 milimetara kiše

U Srbiji će danas najpre biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, a popodne se na zapadu i jugozapadu lokalno očekuju jaki pljuskovi sa 10 do 30 milimetara kiše u kratkom periodu, s grmljavinom i kratkotrajnom pojavom grada, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jugoistočni vetar će u većem delu Srbije biti slab, promenljiv, samo do podneva u košavskom području umeren do jak, a na jugu Banata povremeno i olujni, a oslabiće popodne.Najniža temperatura će biti od 12 stepeni na jugoistoku Srbije, do 21 stepena na jugu Banata, a najviša od 26 do 31 stepen Celzijusa.

STRAVIČAN SNIMAK IZ ŽELEZNIKA: Izgoreo autobus na liniji 511 (VIDEO)

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Jugoistočni vetar će ujutro i pre podne biti umeren, kratkotrajno i jak, a oslabiće popodne. Najniža temperatura će biti oko 21 stepena, najviša oko 31.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter