Izvor: Alo.rs
28.06.2020 u 14:18
0

NEIZVESNO, LOŠE VESTI: Poplave prete da unište domove više od 50.000 stanovnika!

Usled monsunskih kiša i rasta vodostaja reka u susednoj Indiji, poljoprivrednim područjima na severu Bangladeša, koji se nalazi nizvodno od Indije, preti opasnost od velikih poplava

Kako su saopštili nadležni u Bangladešu, vodostaj mnogih reka i dalje je u porastu, što nosi rizik od pucanja protivpoplavnih nasipa, a na udaru poplava u tom slučaju bi bile stotine hiljada ljudi u više od 20 okruga.

SAZNAJTE JOŠ…

Aleksandar Vučić: „Ako TRAMP POBEDI pozicija Srbije bila bi LAKŠA!“

NOVA LISTA! Evo KO od SUTRA može u Crnu Goru BEZ TESTA!

Kolumbija po broju ZARAŽENIH KORONA virusom PRETEKLA Kinu!

Izjava o kojoj BRUJI Srbija! Vučić može da POSTANE TRENER ali NE JOŠ!

Jedan zvaničnik službe za vanredne situacije u okrugu Siradžganž izjavio je da je oko 50.000 porodica već pogođeno porastom vodostaja reke Džamuna, kao i da će se mnoga područja naći pod vodom ako vodostaj nastavi da raste.

Zbog kiša koje su padale tokom prethodnih nekoliko dana, velike reke na siromašnom severu zemlje već su poplavile mnoga naseljena i poljoprivredna područja na nižim nadmorskim visinama.

Isto se očekuje i tokom naredne sedmice, a nadležni prate situaciju radi priprema za ublažavanje posledica poplava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter