Izvor:
27.03.2018 u 19:44
0

NEMIRI U KATALONIJI ZBOG PUDŽDEMONA: Demonstranti blokirali auto-put!

Katalonske vlasti saopštile su da su demonstranti blokirali auto-puteve i puteve u tom regionu u znak protesta zbog hapšenja bivšeg katalonskog predsednika Karlesa Pudždemona.

Saobraćajna služba Katalonije rekla je da je blokiran glavni auto-put kroz istočnu Španiju, nedaleko od granice sa Francuskom, kao i put između Taragone i Valensije.

Blokirani su putevi i u centru Barselone.

Protesti su izbili zbog Pudždemonovog hapšenja po evropskoj poternici u Nemačkoj, gde se i dalje nalazi u pritvoru. Nemački sud u Šlezvigu tek treba da odluči o izručenju Pudždemona Španiji, koja ga tereti za pobunu i podsticanje na pobunu za vreme referenduma o katalonskoj nezavisnosti u oktobru prošle godine.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter