Izvor: TANJUG
19.08.2023 u 12:59
0

NEPREGLEDNE KOLONE: Velike GUŽVE na graničnim prelazima, čeka se i po nekoliko SATI!

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj, otvoreni su svi terminali, ali je formirana duga kolona vozila, jer vreme prelaženja granice diktiraju mađarske vlasti, kazali su iz Auto moto saveza Srbije.

Na našim terminalima se čeka duže od tri sata, ali s obzirom na to da je međuzona puna, dodatno je produženo vreme zadržavanja za još najmanje dva sata. Na ulazu u Mađarsku se, prema podacima AMSS-a čeka duže od dva sata.

DO AUTA UZ POMOĆ DRŽAVE: Uskoro kreće PRIJAVA ZA ZAEMNU STARIH DIZELAŠA Država daje 2.100€ za kupovinu novog ili polovnog evro 6 vozila

Na graničnom prelazu sa Hrvatskom, vreme prolaska takođe diktiraju tamošnje vlasti. Na Batrovcima su otvoreni svi terminali, a stvorena je duža kolona automobila sa strane Srbije.

Vreme zadržavanja na tom graničnom prelazu je oko tri sata, ali na to treba dodati i vreme prolaska međuprostora, s obzirom na to da je međuzona puna. Na graničnom prelazu Šid se na našim terminalima čeka oko dva sata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter