Izvor:
12.04.2017 u 21:11
0

Neverovatno: AMERIČKI ANALITIČAR PRE 10 DANA TVRDIO DA ĆE TRAMP REŽIRATI TERORISTIČKI NAPAD!

Trampova administracija bi mogla da izrežira lažni napad kako bi zadržala podršku glasača, nakon što birači shvate da Trampova obećanja „ne drže vodu“, rekao je Noam Čomski.

Ovu hrabru tvrdnju, Čomski je izneo 1. aprila, dakle 10 dana pre američkog napada na Siriju! Čomski je tada rekao:

– Predsednik će morati da se potrudi kako bi zadržao podršku – tvrdi levo orijentisani intelektualac Noam Čomski.

Trampova administracija bi mogla da izrežira lažni napad kako bi zadržala podršku glasača, nakon što birači shvate da Trampova obećanja „ne drže vodu“, tvrdi Čomski.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/comski%20print%20skrin.png?m=1492005508

„Kako bi zadržao popularnost, njegova administracija mora da pronađe neki način da okupi njegove pobornike i usmeri rasprave što dalje od politika koje sprovode, a koje su katastrofalne“.

– Možda će on pokušati da usmeri krivicu na druge govoreći: “Žao mi je, ne mogu da vam vratim poslove jer to ne dozvoljavaju ovi loši ljudi”. A glavni su krivci po običaju oni najranjiviji, useljenici, teroristi, muslimani i elitisti, ko god oni bili. Ne smemo zanemariti ni mogućnost da se dogodi i nekakav izrežirani ili navodni teroristički čin, što istoga trena može da promeni zemlju – rekao je on.

Podsetimo, američki napad na sirijsku vojsku usledio je nakon stradanja civila od hemisjkog oružja za koje je Vašington odmah optužio Asada.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/hemijski%20napad%20u%20siriji.jpg?m=1491290988

Danima su se po američkim medijima prikazivale potresne scene poginulih, da bi Tramp zatim odlučio da Amerika bombarduje Asadove položaje u Siriji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter