Izvor:
15.04.2017 u 00:59
0

Novi školski predmet razbesneo psihologe: PRETVORIĆETE NAM DECU U HOMOSEKSUALCE!

U Srbiji je već nekoliko dana aktuelna tema uvođenja seksualnog obrazovanja u škole. Kako se navodi, udžbenik koji bi navodno trebala deca da koriste na ovom predmetu, pisale su gej aktivistkinje. U udžbeniku se ističe da je homoseksualnost normalna i da sveko treba da je spozna na vreme…

Pitali smo psihologa Biljanu Dragojević, kakav je njen stav o najavljenim novinama u srpskim školama.

Smatram da nije normalno detetu u pubertetu pričati da je normalno biti homoseksualac. To može da ima velike posledice po njegov dalji razvoj – ističe Dragojevićeva.

Ona ističe da dete u tom dobu koje još nije formirano, može da posumnja u svoju seksualnost.

Dete može da se preorjentiše, vrlo lako. To su vrlo krizne godine. Naročito je sve to moguće ako nema komunikaciju sa roditeljima, što je u današnje vreme vrlo česta pojava – kaže psihološkinja.

Kada je u pitanju uvođenje seksualnog obrazovanja u vrtiće, Biljana Dragojević je isključiva.

– Prosto je neverovatno da se to dogodi! To bi bilo bukvalno pogubno – zaključila je Biljana.

Happytv.rs
Foto: Twitter/MePinkm/OnlineDanas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter