Izvor: TANJUG
08.06.2022 u 07:44
0

NOVO UPOZORENJE IZ RHMZ: Kiša i nepogode se očekuju u ovim delovima Srbije

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će pljuskovi i grmljavina, koji se očekuju danas i sutra, lokalno biti praćeni gradom, jakim vetrom i količinom padavina većom od 20 mm za kratko vreme.

U petak i subotu, 10. i 11. juna, padavine će se intenzivirati, pa se mestimično očekuje od 30 do 60 mm kiše za 24 sata, objavljeno je na sajtu RHMZ.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Banatu, Sremu, zapadnoj Srbiji, Šumadiji, jugoistočnoj i jugozapadnoj Srbiji i na Kosovu i Metohiji na snazi je narandžasti meteo-alarm, koji označava opasno vreme.

U ostalim delovima zemlje uključen je žuti meteo-alarm, što znači da vreme može biti opasno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter