Izvor:
02.06.2017 u 13:51
0

NUDE PET MILIONA DOLARA ZA OZLOGLAŽENOG NARKOBOSA: Policija izbacila hiljade pamfleta iz helikoptera na granici sa Panamom!

Kolumbijske policijske snage zadužene za borbu protiv droge izbacile su iz helikoptera na hiljade pamfleta nad graničnim područjem sa Panamom, nudeći pet miliona dolara nagrade za informaciju o narkobosu Dariju Antonio Usugi zvanom Otonijel, vođom Zalivskog kartela, koji je umešan u napade na policajce.

AP prenosi da su pamfleti bacani iz policijskih helikoptera iznad grada Apartado i da je za dvojicu glavnih saradnika ovog narkobosa ponuđena nagrada od po 800.000 dolara.

Navodi se da je kolumbijska banda, na čijem čelu se nalazi Otonijel, umešana u ubistva mnogih od desetina policijaca ubijenih u tom graničnom području u poslednjih mesec dana.

Policija je navela da je cilj akcije sa pamfletima i lociranje plantaža droge i laboratorija za njenu proizvodnju, a oni su juče i direktno deljeni stanovništvu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter