Izvor:
02.06.2017 u 13:59
0

NJEN DUH JE UVEK PRISUTAN: Novak Đoković posvetio dirljiv post ženi koja ga je naučila SVE o tenisu! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je dirljiv status na Instagramu, koji je posvetio svom prvom treneru.

Naime, Đoković je teniski reket prvi put uzeo u ruke kada je imao četiri godine, u kampu Jelene Genčić koja je dve decenije nakon toga ispričala da je Novakov talenat za tenis odmah prepoznala.

Znala sam da će biti šampion. Bilo mi je potpuno jasno. Bio je ozbiljan, savestan i nadasve talentovan – Jelena Genčić, koja je preminula pre četiri godine, a godišnjicu njene smrti Novak je simbolično obeležio.

Pre četiri godine na ovaj dan preminula je Jelena Genčić, ali njen duh je uvek prisutan. Njena mudrost i dalje odzvanja u mojoj glavi i zahvalan sam joj beskrajno na svemu što je uradila za mene i moju familiju. Volim te Jeco – napisao je Novak u komentaru uz fotografiju.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/djokernole, Twitter/T travel

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter