Izvor: BSC happy portal
22.02.2023 u 11:01
0

OD HEPIJA DO PUTINA! Bratislav Živković, bivši učesnik rijalitija PAROVI u prvim redovima kod ruskog lidera!

Obraćanju ruskog predsednika Vladimira Putina prisustvovao je i komandant četničkog pokreta u Srbiji Bratislav Živković.

Poslednja informacija o Živkoviću se u javnosti pojavila 2022. kada se govorilo o tome da je teško povređen te da je prebačen na lečenje u Moskvu.

Sada se Bratislav Živković pojavio na obraćanju ruskog lidera, sedeo je u prvim redovima i pažljivo pratio govor Vladimira Putina.

https://happytv.rs/aktuelnosti/ono-sto-je-neverovatno-oni-nikada-ozbiljno-nisu-slusali-putina-za-razliku-od-njih-on-sta-govori-to-i-radi-u-emisiji-aktuelnosti-na-tv-happy/546672/

Međutim, da podsetimo, ono što je jako zanimljivo je da je Bratislav bio učesnik poznatog rijalitija „Parovi“ na televiziji Hepi.

Naime, Živković je vođa Četničkog pokreta u Srbiji. Za sebe na Fejsbuku navodi da je „jedini srpski komandir koji je organizovao četnički odred i odveo ga na Krim 2014. godine“.

Njegovo učešće u rijalitiju je izazvalo veliku pažnju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter