Izvor:
06.09.2016 u 17:06
0

ODAO POŠTU POKOJNOM PREDSEDNIKU: Putin na grobu Karimova IZABRAO NJEGOVOG NASLEDNIKA?

Predsednik Rusije Vladimir Putin položio je danas ruže na grob pokojnog uzbekistanskog lidera Islama Karimova, čija je smrt prošle nedelje nakon njegovih 27 godina na vlasti pobudila strahove od razvoja nestabilnosti u toj državi centralne Azije.

U pratnji lidera Kremlja bio je premijer Uzbekistana Šavkat Mirzijojev, što bi prema AFP-u mogao da bude još jedan nagoveštaj ko bi mogao da nasledi Karimova, preminulog u petak u 78. godini.

AFP prenosi da je na snimku ruske državne televizije prikazan Putin kako kleči na grobu Karimova pokrivenom cvećem u drevnom gradu Samarkandu, nakon što je skrenuo sa prvobitno planirane rute, vraćajući se u Rusiju sa samita G20 u Kini.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Ruptly TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter