Izvor:
08.05.2017 u 14:44
0

ONA USKORO NASLEĐUJE SVOJU TETKU MARIN LE PEN: Članovi stranke veruju da može dovesti do Fregzita?

Marin Le Pen izjavila je sinoc da će biti transformisati Nacionalni front pre parlamentarnih izbora u junu, prenosi Nezavisni.

"Radi se o izboru izmeðu nacionalista i globalista koji će se predstaviti biračima u svakom okrugu tokom parlamentarnih izbora", izjavila je Le Pen.

Još ekstremnija Marion Le Pen, mogla bi da postane nova predsednica stranke.

Takođe je izjavila da će osnovati "novu političku partiju". Njena nećakinja Marion Le Pen, (27) izjavila je za "L'Opinion" Da bi podrška od 40 odsto glasa Bila "ogromna pobeda" Za Nacionalni front.

Marion bi mogla postane Nova predsednica Nacionalnog Fronta. Izabrana je za zastupnicu u parlamentu 2012. i stavovi su joj ekstremniji od onih njene tetke. Članovi stranke vide je kao osobu koja bi mogla Francusku dovesti do "Fregzita".

Le Pen, osvojila skoro 50 odsto glasova mladih izmeðu 18 I 24 godine

Iako je izgubila prevremene izbore, skoro 50 odsto mladih glasača dalo joj je svoj glas. Dobila je samo 20 odsto glasova starijih od 65 godina, što znači da bi Marion Le Pen, sa svojim vođstvom mogla privući nove i mlade članove u stranku.

Istoričar i pisac Tim Stenli objavio je na Tviteru da Nacionalni front potiče od "rasističke Desnice": "To je Fašistička stranka, to im je u stranačkoj DNK".

Dok neki tvrde da su Izbori označili potpuni poraz Le Penove, Drugi smatraju Da bi Izbor Makrona mogao biti odskočna daska za ekstremnu desnicu u budućnosti.

Izvor: Index.hr
Foto: Facebook/MarineLePen, Facebook/Marion Maréchal-Le Pen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter