Izvor: ALO.rs
14.02.2021 u 16:36
0

Ovo je rok za plaćanje poreza na imovinu!

Rok za prvu ratu poreza na imovinu je 15. februara, ali s obzirom na to da pada na državni praznik, ova obaveza se poslednjih godina pomera.

Vlasnici kvadrata i ari novac moraju da uplate najkasnije 17. februara. Građani koji kasne sa uplatama, trebalo bi da računaju na zateznu kamatu. Ona trenutno iznosi devet odsto godišnje.

PROČITAJTE JOŠ: 

UŽAS KOD GRDELICE! Policija pronašla telo, sumnja se na UBISTVO!

Bio je to NAJKRVAVIJI Dan zaljubljenih u istoriji! Mafijaški masakr koji je još uvek MISTERIJA! (VIDEO)

KRIZNI ŠTAB ODLUČUJE U PONEDELJAK: Zvezda traži da protiv Milana prisustvuje 5.000 gledalaca

(UŽIVO) PARLAMENTARNI IZBORI NA KiM: Incident na jednom biračkom mestu

Zatezna kamata u Srbiji je za osam procentnih poena uvećana referetna kamatna stopa NBS. Porez na imovinu se izmiruje u četiri rate. Do dolaska poreskog rešenja, a ono obično stiže u maju, rate se uplaćuju po prošlogošnjem iznosu obaveze.

Razlika se nadoknadi kroz poslednje dve rate. Kolika će obaveza biti veća ove godine, zavisi pre svega od toga kako se lane kretalo tržište nepokretnosti u komšiluku i da li su gradovi i opštine menjali poreske stope.

Druga rata na naplatu stiže polovinom maja, treća u avgustu, a četvrta u novembru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter