Izvor:
17.06.2017 u 02:38
0

PAKAO DROGE: “Zombirani” zavisnik napao na policajce i pokušao da ih ugrize! (VIDEO)

Šokantan video snimak koji kruži internetom pokazuje čoveka kako napada policiju, razbija prozor i puzi po zemlji poput zombija. Sve se ovo odigralu u Leksingtonu, u američkoj saveznoj državi Kentaki, i posledica je uzimanja nove droge koja se zove „spokoj“.

Na početku snimka se vidi kako drogiranog mladića policajci podižu sa zemlje. On tada napada na njih, maše rukama i reži, što podseća na scene iz poznate serije “Okružen mrtvima”.

Dva policajca bili su primorani da koriste svoje elektro-šokere, a mladić je razbio izlog glavom, pre nego što je pao na pod. To ga, međutim, nije sprečilo da nastavi da napada policajce sa zemlje.

Kako prenosi San, čovek je uzeo veliku količinu sintetičke droge koja je slična narkoticima koji predstavljaju zamenu za kanabis, kao što su „sapjs” i „crna mamba”. Ove droge uzrokuju haos širom Velike Britanije poslednjih godina.

Službenik hitne pomoći Džejms Polk kaže da su zaposleni u ovoj službi u riziku od zavisnika.

– Danas sve češće ovo viđamo. Retko su oni kooperativni. Neki su malo ekstremniji od drugih – rekao je Polk.

On je dodao da hitna pomoć pre intervencije često čeka policiju, jer bi mogli da budu napadnuti ili ubodeni iglom.

– U većini slučajeva, sintetička marihuana, „spajs” ili „K2“ će uticati na mozak, tako da će osoba koja ih je konzumirala trenutno da poludi ili ode u neku lošu psihozu. Mi ne vidimo tog čoveka lično, nego efekat droge koju je taj čovek uzeo – kaže Ras Rid, predstavnik organizacije za borbu protiv narkotika.

Ilegalne sintetičke zamene kanabisa, koje mogu izazvati halucinacije, povraćanje i poteškoće sa disanjem, nazvane su "kuga" u gradovima Velike Britanije. Internetom kruže snimci iz ostrvskih gradova na kojima se vidi kako drogirani zavisnici šetaju ulicama bez osećaja za svet oko sebe.

Novosti
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter