Izvor: Kurir
27.11.2021 u 16:43
0

PČINJSKI OKRUG: Pozitivna 51 osoba, troje preminulo

U Pčinjskom okrugu na koronu je pozitivno 51 lice, dok su bitku sa korona virusom izgubila tri pacijenta. 

Na koronu je testirano 360 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Pozitivno je 51 lice. U Vranju je obolela 31 osoba, u Surdulici i Bosilegradu je po šest zaraženih, Trgovištu četiri, dok su u Vladičinom Hanu i Bujanovcu po dva novoinficirana lica.

U Kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 229 pregleda. Zbog simptoma koji ukazuju na kovid infekciju pregledano je 78 građana, obavljen je i 151 kontrolni pregled. U dve kovid bolnice u Vranju hospitalizovana su 74 pacijenta, svi su pozitivni na koronavirus i imaju upalu pluća. Na kiseoničkoj potpori je 55 bolesnika. Na bolničko lečenje primljeno je petoro i isto toliko pacijenata otpušteno. Jedan je transportovan za Kruševac. Za kovid pacijente slobodna su 84 mesta.

U poslednja 24 časa i pored svih napora lekara, u Vranju su bitku sa koronavirusom izgubila tri pacijenta, zvanični su podaci saopšteni iz ZC Vranje. Prema podacima Zdravstvenog centra Vranje pregledano je 40 dece u Kovid dečjoj ambulanti. Urađena su 24 antigenska testa. Rezultati analize su pokazali da je pozitivno dvoje dece. Od početka imunizacije zaključno sa jučerašnjim danom u Vranju je dato ukupno 110.965 doza svih vakcina. Juče su u Vranju imunizovane 204 osobe iz Srbije i 17 građana Severne Makedonije, podaci su Zdravstvenog centra.

– Od početka imunizacije protiv sezonskog gripa na glavnom vakcinalnom punktu ZC Vranje je dato ukupno 1.810 doza vakcina- saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter