Izvor:
27.02.2019 u 10:55
0

PESKOV: Konstantni sajber napadi na Rusiju iz Evrope i SAD!

Ruske strukture, uključujući internet stranicu predsednika, redovno su na meti sajber napada iz Sjedinjenih Američkih Država i Evrope, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je, komentarišući pisanje američkih medija o sajber napadu američke vojske na rusku "Agenciju za istraživanje interneta" tokom izbora za Kongres koji su održani prošle godine, rekao da ne zna da li su podaci o tom sajber napadu pouzdani, prenosi ruska agencija Tas s.

Ali generalno gledano, veliki broj sajber napada se, na konstantnoj bazi, realizuje sa teritorije SAD protiv raznih ruskih organizacija, pravnih i fizičkih lica. To je stvarnost u kojoj živimo – poručuje Peskov.

Ne kažem ko može biti iza ovih napada, ali potvrđujemo da je ogroman broj tih napada organizovan na konstantnoj bazi. Pratimo one koji stoje iza napada, na primer na sajt predsednika. Oni su iz Evrope, Severne Amerike i tako dalje – naveo je Peskov.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter