Izvor: RTS
12.04.2024 u 19:29
0

POČELE GUŽVE NA ŠALTERIMA ZA IZDAVANJE PASOŠA: Spremite se za višesatna čekanja, osim u ovom slučaju

Ovih dana, veće gužve na šalterima za izdavanje pasoša. U MUP-u kažu da je to uobičajeno pred prve duže praznike i uoči sezone letovanja. Ko ne uspe da zakaže termin preko e-uprave, mora da bude spreman na višesatno čekanje.

Pukovnik policije Branka Popadić, zamenik načelnika Uprave za upravne poslove PU za grad Beograd rekla je da se predaja zahteva može izvršiti ličnim dolaskom u policijsku stanicu.

Reč je o 17 stanica i ispostava na teritoriji Beograda gde se mogu predati zahtevi bez obzira na prijavljeno prebivalište.

Pukovnik policije apeluje na građane da na vreme pogledaju da li je istekao rok važenja dokumenata pre planiranog putovanja kako bi bez stresa otišli na željenu destinaciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter