Izvor:
17.06.2017 u 14:35
0

„Pohvataćemo pse kada prestanu da nam beže“: DRAMA U ZEMUNU ZBOG LUTALICA!

Sve je počelo kad je Beograđanka M.V došla kod lekara z zemunsku ambulantnu i videla povređenu decu koju su izujedali psi u centru Zemun polja. Da bi sprečila da besne životinje povrede još nekog, pozvala je šintere kako bi problematične pse sklonili s ulice. Međutim, od JKP "Veterina Beograd", s kojim je kontaktirala, dobila je neverovatan odgovor.

– Poštovana, ekipa službe komunalne zoohigijene JKP ,,Veterina Beograd" izašla je na datu lokaciju po vašoj prijavi. Tom prilikom su u centru Zemun polja viđeni psi, koji su pobegli prilikom pokušaja hvatanja – navodi su u odgovoru.

Beograđanka M.V objašnjava da je bila šokirana:

– Nisam mogla da verujem da su imali obraz da mi to napišu – psi su pobegli prilikom hvatanja?

Ne, verovatno je trebalo mirno da čekaju šintere. Ti kučići sada i dalje lutaju Zemunom i samo je pitanje kada će još nekog ozbiljnije povrediti – kaže zabrinuta žena.

UHVAĆENO SEVET PASA

U JKP "Veterina Beograd" povodom ovog slučaja kažu da su tokom mesec dana u datom periodu više puta izlazili na tu lokaciju, kao i da su uhvatili ukupno devet pasa, od koji je jedan bio onaj koji je povredio decu.

– Svakodevno komuniciramo s građanima o njihovim prijavama, i na žalost, u ovom slučaju nije bilo detaljnog odgovora gospođi da će ekipe izaći ponovo na istu lokaciju, već samo da u toku tog konkretnog izlaska i kontrole naše ekipe nisu pronašle pomenute pse. Naše ekipe su naravno ponovo izašle na prijavljeno mesto i uhvatile devet pasa – rečeno je u "Veterini Beograd".

Kurir
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter