Izvor: Tanjug
26.08.2020 u 08:58
0

Pojačana sanitarna kontrola na prelazima

 Na svim graničnim prelazima pojačana je sanitarna kontrola zbog povratka turista sa letovanja iz zemalja sa povećanim brojem obolelih.

PROČITAJTE JOŠ

UŽAS! Milorad (64) vodio devojčicu (9) na Popovu plažu i pipkao je po telu, posle kupanja odveo je u šumarak?

OD SEPTEMBRA STIŽU NOVE OLAKŠICE: Zašto je sada lakše kupiti stan?

Vučić i Brnabić danas se sastaju sa Dodikom i Cvijanovićevom

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: Putnik TUŽIO avio kompaniju, jer mu je na tek OPERISANU GLAVU pala torba

VREMENSKA PROGNOZA ZA 26.AVGUST: Danas pretežno sunčano i toplo!

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.AVGUST: Strelci, izbegavajte depresivna raspoloženja!

Vlada je uvela mere za putnike iz zemalja sa nepovoljnom epidemijskom situacijom, a to su Severna Makedonija, Bugarska, Rumunija i Hrvatska, objavio je RTS.

Građani ovih zemalja koji ulaze u Srbiju moraju imati negativan pi-si-ar test ne stariji od 48 sati od datuma izdavanja.

Ostalim putnicima granična policija uručuje upozorenja u kojem su naznačene karakteristike i simptomi kovida 19, sa istaknutim brojevima telefona instituta za javno zdravlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter