Izvor: Telegraf
16.07.2022 u 09:38
0

„POKRETNA KANCELARIJA“ JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH IGRAČAKA! Prodavanija i od lutke Lepe Brene!

Goran Vesić rekao je da ne krije zadovoljstvo što je upravo , „Pokretna kancelarija Gorana Vesića“ jedna od najprodavanijih igračaka. 

GORAN VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Čeka nas teška zima, ali mi možemo bolje proći od rugih u toj krizi! Najvažniji zadatak je da obezbedimo dovoljno hrane i dovoljno energenata za naše ljude

– Veoma sam ponosan jer su i najmladji prepoznali ovu ideju kao dobru, a posebno me raduje činjenica da sav prilog od prodaje igračaka ide u humanitarne svrhe – rekao je Vesić, prenose mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje kako je uopšte došao na ideju da svoju ,“pokretnu kancelariju“ patentira kao igračku Vesić je rekao da je nakon velike potražnje od strane roditelja i dece, to bio predlog jednog od suvlasnika kineske robne kuće u kojoj se igračka prodaje.

– Kada sam počeo da radim sa pokretnom kancelarijom, roditelji su dolazili i pitali da li postoji takva igračka. Nakon toga je jedan od suvlasnika došao kod mene i rekao da ima ideju da uradi igračku, kao što je moja pokretna kancelarija i tražili su moju saglasnost. Pristao sam, ali je uslov bio da kompletan prihod ide u humanitarne svrhe, sa čim su se oni složili. Odlučili su da proizvode igračku ,,Pokretna kancelarija Gorana Vesića“, proizvedeno je oko 5.000, a do sada je prodato negde oko 1.500 komada. S obzirom na to da je njena cena 360 dinara, do sada je sakupljeno 540.000 i taj novac je otišao u humanitarne svrhe – ističe Vesić, koji kaže da ga posebno raduje jer je ,“pokretna kancelarija“ jedna od najprodavanijih igračaka, prodavanija čak i od lutke Lepe Brene.  

Vesić je naglasio da mu je sam projekat pokretna kancelarija veoma pomogao u rešavanju brojnih problema, te da je zahvaljujući pokretnoj kancelariji uspeo da obidje više od 200 lokacija.

– Ovim sam pokazao da političari, naročito lokalni, mogu da budu tamo gde su ljudi. Preko 200 lokacija smo obišli, mnogo problema je rešeno. Kada se bavite javnim poslom, naročito poslom u lokalnoj samoupravi pojavljuje se mnogo problema. Pokretna kancelarija je pokazala da najviše toga može da se vidi kada si na licu mesta, kada dodjete sa svojim saradnicima i razgovarate sa ljudima – istakao je Vesić. 

– Prvo su je ismejavali, a onda se na kraju pokazalo da tako treba da se radi, da to ljudi vole da vide i da je to način na koji zaista možete da učinite nešto konkretno kada se bavita javnom funkcijom. Uvek gorovim svojim kolegama koji to ne vole, napadaju, da pogledaju kako Vučić radi. Ako on može da sedi, razgovara sa nekim ljudima tri, četiri sata o nekom problemu, na bilo kom mestu u Srbiji, onda možete i vi koji imate mnogo manje posla – zaključio je Vesić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter