Izvor: Novosti.rs
03.09.2020 u 07:14
0

PONOVO ŠIBA: Od danas uspostavljanje železničkog saobraćaja na relaciji Beograd-Bar

Me]unarodni železnički saobraćaj na relaciji Bar – Topčider – Bar, koji je bio obustavljen zbog zatvaranja granice sa Srbijom usled pandemije korone, od danas će ponovo biti uspostavljen, saopšteno je iz „Železničkog prevoza“ (ŽPCG).

UDARNE VESTI O CRNOJ GORI

ANA BRNABIĆ O MILU: Hteo je da vlada ceo život, ali je ZABORAVIO KLJUČNU STVAR!

MANDIĆ O PROMENI VLASTI U CRNOJ GORI: Đukanović je nacrtao metu na čelu Vučiću!

OTAC GOJKO PEROVIĆ: Sada kada je sve prošlo, da vam otkrijem KAKAV JE ČOVEK Zdravko Krivokapić!

U početku će saobraćati samo noćni voz koji iz stanice Bar polazi u 19 sati, iz Podgorice u 20 sati i pet minuta i iz Bijelog Polja u 22 sata i 43 minuta, sa dolaskom u Beograd u šest sati i 12 minuta. Polazak voza iz Topčidera je u 21 sat i deset minuta.

– U zavisnosti od interesovanja i potražnje, ubrzo će biti pokrenut i dnevni voz – navodi se u saopštenju ŽPCG. – U ponudi noćnog voza biće kola sa mestima za sedenje, kao i kušet, spavaća i kola za prevoz praćenih automobila.

Shodno preporukama Instituta za javno zdravlje (IJZ) i međunarodnih železničkih institucija putnici u međunarodnom saobraćaju treba da se pridržavaju određenih mera.

Iz ŽPCG su zamolili putnike da kupuju vozne karte unapred, kad god je to moguće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter