Izvor: Objektiv
22.12.2020 u 14:25
0

PREDSEDNIK VUČIĆ ODRŽAO OBEĆANJE: Vakcine stigle pre kraja godine!

Prvi kontingent Fajzerovih vakcina protiv koronavirusa stigao je danas u Srbiju, gde je preuzet na beogradskom aerodromu, a već oko podneva dopremljene su u Intitut za virusologiju “Torlak”.

Prve doze su namenjene korisnicima u staračkim domovima, a Srbija je prva zemlja u regionu u koju je stigla vakcina kompanija Fajzer i Biontek.

Podsetimo, 15. decembra predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će prve vakcine stići u Srbiju pre kraja godine.

PROČITAJTE JOŠ

RADOJIČIĆ ISTIČE: Bez većih prekršaja mera noćas u Beogradu

SJAJNA VEST ZA LJUBITELJE KOŠARKE: Počinje nova NBA sezona!

Uhapšen Darko Elez! Pun dosije najtežih krivičnih dela

NE NASEDAJTE NA PREVARANTSKE TRIKOVE: Lažni MASERI haraju Beogradom, obratite pažnju!

Predsednik je prilikom polaganja kamena temeljca za pogon japanske kompanije Tojo tajers izjavio: „Prve količine bar dve vakcine, a nadam se i tri, imaćemo pre kraja godine”.

Vučić je tom prilikom naglasio da će to “pokazati da je Srbija među zemljama koje su uspele da obezbede vakcine sa različitih destinacija zahvaljujući svom ugledu u svetu”, ističući da je naša zemlja, uz još jednu ili dve u Evropi, jedina koji će dobiti neke količine vakcine do kraja godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter