Izvor: HappyBSC
05.12.2020 u 10:59
0

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ NA HAPPY TV: Stav Srbije prema merama protiv Kovida 19

Kakav stav zauzeti prema merama?

OVO MORATE ZNATI

UŽAS NA NOVOM BEOGRADU: Autobus naleteo na dva pešaka, hitno prebačeni u URGENTNI CENTAR

KORONA DIVLJA U SVETU: Zemlje uvode i produžavaju vanredna stanja

VREMENSKA PROGNOZA: Danas konačno sunčano i toplije

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić gostovala je na Happy televiziji u „Dobro jutro Srbijo“.

Na pitanje o novim merama, i kako uopšte uskladiti i koji stav zauzeti protiv Kovida 19, a da bude što manje „oštećenih“, premijerka Srbije kaže:

–  Izuzetno mi je teško, ali nisam tu sama, sa predsednikom Vučićem sedim najmanje jednom dnevno. Gledamo rast BDP-a i prihodnu stranu budžeta, uprave carina, svih onih koji preko privrede pune buddžet, podatke registra zaposlenih i nezaposlenih. Gledamo brojeve koji su vezani za koronu, testirane – rekla je predsednica Vlade.

Ona je navela da nije lako napraviti balans, ali da se Srbija dobro bori u odnosu na ostale zemlje u regionu.

– Svaki grad i opštinu gledate i pokušavate da izbalansirate. Mi smo zemlja koja najviše u Evropi hospitalizuje ljude – istakla je Brnabić i dodala da to nije jeftino.

– Skupo je, ali mi ne štedimo. Ko god ima i početnu upalu pluća, na maksimalnoj je kontroli. Mi hospitalizujemo između 50 i 70 odsto više ljudi nego ostale zemlje – navela je premijerka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter