Izvor:
27.01.2018 u 19:40
0

PROTEST OPOZICIJE U ALBANIJI: Vodeni topovi na ulicama Tirane!

U Tirani se održava protest opozicije, a kako je najavljeno, očekuje se dolazak ljudi iz gotovo cele zemlje. Veći deo grada je blokiran dok je iz opozicione Demokratske stranke najavljeno da će protest trajati oko četiri sata.

Skup najavljen za podne obezbeđuje više od 1.500 policajaca. Veći deo policijskih snaga je pod punom opremom za razbijanje demonstracija. Primetne su takođe pojačane kontrole kao i vodeni topovi na ulica.

Nezadovoljstvo trenutnom situacijom u zemlji kao i povezanost države sa organizovanim kriminalom ističu se kao glavni razlog za proteste, saopštio je lider opozicije Luljzim Baša. On je istovremeno najavio da će protesti biti mirni.

Ambasada SAD u Tirani izdala je saopštenje u kojem preporučuje da se izbegava maršruta protesta, kao i zadržavanje na većini trgova u gradu.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter