Izvor: TANJUG
26.08.2023 u 07:54
0

PUTEVI I GRANIČNI PRELAZI: Gužve na Batrovcima i Horgošu – automobili čekaju dva, a kamioni šest sati

Prema informacijama Uprave granične Policije na izlasku iz Srbije na prelazu Batrovci teretna vozila čekaju šest sati, a zadržavanje na Horgošu je dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na prelazima „Horgoš“ i „Batrovci“ na izlasku iz zemlje, automobili čekaju dva sata, dok je sat vremena zadržavanja na putničkim terminalima na ulasku u Srbiju kod Gradine.Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila. Priliv vozila je ogroman, a kolona na izlazu iz zemlje dugačka je oko dva kilometra.

STIŽE NAM PRAVI LUCIFER: Od SUTRA ne IZLAZITE – UPOZORENJE NA PAKLENE VRUĆINE!

Brzinu protoka vozila diktira mađarska strana. Situacia je sada nešto bolja a do nedavno su saobraćajne trake na prelazima Horgoš sa srpske i Reske sa mađarske strane potpuno bile ispunjene vozilima. Tokom noći granicu je prešlo 20.000 putnika u 5.000 vozila među kojima su 70 autobusi. Najviše vozila je na izlazu iz zemlje budući da je 90 odsto stranih putnika.

Slična situacija je na prelazima „Bački vinogradi“ i „Horgoš 2“ kao i na „Kelebiji“. Treba imati u vidu da se na ulaz u Mađarsku čeka dodatnih dva sata. Počinje vikend pa se očekuje da će stajanja na granici biti još duža.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter