Izvor: rhmz
26.08.2023 u 00:15
0

Vremenska prognoza 26. avgust 2023: Još jedan tropski dan pred nama od utorka osveženje

Još jedan tropski dan je pred nama. Nakon maglovitog jutra, dana sunčan i topao. Jutarnja temperatura od 15 stepeni, najviša dnevna 37. U Beogradu  sunčano i 4 stepena toplije nego danas, biće i do 37 stepeni. Pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 16 do 24 °S, a najviša od 35 do 38 °S. Upozorenje: Tmax ≥ 38°C, verovatnoća 95%.

„ULAZILA JE U STAN DOK NISAM BILA TU“: Kada je STANARKA otkrila zašto ima „NENAJAVLJENE GOSTE“ zaledila se! – GAZDARICA IZ PAKLA

U Ponedeljak: Pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne na severu, zapadu i jugozapadu, a tokom noći ka utorku i u ostalim krajevima promena vremena uz naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, istočni i jugoistočni, posle podne i uveče na severu i zapadu u skretnju na zapadni i severozapadni pravac. Najniža temperatura od 16 do 25 °S, a najviša od 34 do 37 °S. Upozorenje: Tmax ≥ 35°C, verovatnoća 95%. Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina ≥ 10 l/m² u periodu do 3 h, verovatnoća 90%.

 Utorak se očekuje Promenljivo oblačno i svežije mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 21 °S, a najviša od 27 do 31 °S. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina ≥ 10 l/m² u periodu do 3 h, verovatnoća 90%.

Biometeoroška prognoza: usled očekivane biometeorološke situacije oprez se preporučuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu promenlјivog raspoloženja i glavobolјe. U najtoplijem delu dana se svima savetuje izbegavanje dužeg boravka na otvorenom, kao i adekvatna zaštita od sunca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter