Izvor: TANJUG
26.10.2022 u 10:09
0

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Izmenjeni režimi saobraćaja zbog radova

Prema informacijama Puteva Srbije, na deonici Ruma – Šabac, na izlasku iz Hrtkovaca prema Šapcu do 01. septembra 2023. godine, u zoni buduće petlje Hrtkovci izmenjen je režim saobraćaja zbog obezbeđivanja pristupa gradilištu za potrebe izgradnje auto-puta Ruma – Šabac uz poštovanje postavljene privremene saobraćajne signalizacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na deonici Mijoska – Gostun, od Gostuna do skretanja za manastir Kumanica od danas do 31. oktobra od 9 do 15 časova biće izvođeni radovi na geodetskom merenju, uz asistenciju saobraćajne policije.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Paraćin-Zaječar do 10. novembra od 7 do 16 časova svakog dana, osim nedeljom najavljeni su radovi na sanaciji kolovozauz naizmenično propuštanjem vozila i postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Najavljeni su i radovi na popravci na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd – Pančevo do 11. decembra, radnim danima i subotom, od 21 do 5 časova.

Za saobraćaj je zatvorena desna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija levom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, kod petlje Lapovo, do 01. novembra do 17 časova planirani su radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka na petlji.

Za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka u oba smera, kao i uključenje iz Lapova za Niš, navedeno je u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter