Izvor:
07.05.2018 u 18:07
0

PUTINOV NOVI ŠESTOGODIŠNJI MANDAT: „Smatram svojom dužnošću i smislom svog života da uradim sve za Rusiju“!

Predsednik Rusije Vladimir Putin je u svom govoru posle inauguracije, poručio da je smisao njegovog života i rada služenje otadžbini i da će kao šef države uciniti sve da uveća snagu i prosperitet Rusije.

– Dok stupam na dužnost predsednika, posebno snažno osećam odgovornost pred našim mnogonacionalnim narodom, odgovornost pred Rusijom, pred hiljadugodišnjom istorijom naše državnosti, prema našim precima – rekao je Putin u Andrejevski holu u Velikoj palati u Kremlju.

– Smatram svojom dužnošću i smislom svog života da uradim sve za Rusiju. Uveravam vas da će cilj mog života, rada, biti kao i pre služenje ljudima, našoj otadžbini. Za mene je to iznad svega – istakao je ruski predsednik, kojem je danas počeo novi šestogodišnji mandat.

Putin je naveo da će šef države uciniti sve da uvećam snagu i prosperitet Rusije,

– Rusija će biti snažna, dok će narod živeti bolje – obećao je on.

Prema njegovim rečima, Rusija treba da bude savremena i dinamična, da hrabro prihvata izazove vremena i da jača svoje liderstvo u sferama gde je tradicionalno jaka. Istorija ne prašta samo jedno – ravnodušnost i nedoslednost, naglasio je Putin.

On kaže da su Rusiji potrebni prodori u svim sferama, a iskorak će da obezbedi samo slobodno društvo. Rusija je, naveo je Putin, naučila da brani svoje interese i ponovo je ponosna na otadžbinu. Menjajući se zajedno sa svetom, kazao je on, Rusija ne sme da zaboravi svoju istoriju, samouverenost i jedinstvo.

– Nikakve prepreke niti okolnosti ne smeju da spreče Rusiju da sama određuje svoju budućnost. Rusiji predstoji da naporno radi na rešavanju novih zadataka i izazova… Sigurno ćemo postići uspeh, ja ću za to učiniti sve što je u mojoj moći – poručio je ruski predsednik.

– Mi smo jedan moćni tim koji je dorastao najsloženijim zadacima i ubeđen sam da ćemo ostvariti prodor – zaključio je Putin, uporedivši Rusiju sa pticom Feniks.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/PORUS_PUTIN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter