Izvor: Tanjug
06.03.2023 u 13:39
0

OGLASIO SE STANISAVLJEVIĆ: „Voz kod Zaječara iskliznuo iz šina jednom osovinom, nema povređenih“

Putnički voz koji je saobraćao od Prahova ka Zaječaru iskliznuo je danas sa šina kod sela Trnavac, a povređenih nema, rekao je portparol „Infrastrukture železnica Srbije“ Nenad Stanisavljević.

-Voz je i dalje na koloseku. Iskliznuo je sa jednom osovinom -naveo je Stanisavljević.

PUTNIČKI VOZ ISKLIZNUO IZ ŠINA NA PRUZI ZAJEČAR-NEGOTIN: Putnici napustili kompoziciju (FOTO)

Kako se precizira u saopštenju „Infrastruktura železnica Srbije“, voz je iz šina iskliznuo u 10.52 sati, u stanici Trnavac, prilikom polaska sa trećeg koloseka.

Dodaje se da prilikom iskliznuća nije bilo povređenih, nije došlo do prevrtanja vagona niti do oštećenja pruge, a železnički saobraćaj na ovoj deonici nije u prekidu.

Na mesto iskliznuća krenuo je Pomoćni voz za raščišćavanje posledica vanrednih događaja, kako bi se iskliznuli vagon što pre vratio na šine, navedeno je u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter