Izvor: kurir.rs
05.12.2020 u 13:40
0

REKAO SVOJE: Dr Stevanović otkrio šta je njemu važno kod ove vakcine

Danica Grujičić kaže da je raduje što su stigle prve doze vakcina Sputnjik V na Torlak gde se vrši provera njihove bezbednosti i efikasnosti i dodaje da tu vakcinu hoće da primi, ali da savetuje i drugima da to cepivo prime.

„Samo ako Torlak kaže da“, ja ću da je primim“, poručila je Grujičić.

OVO MORATE ZNATI

JEZIVO: U saobraćajnoj nesreći kod Tršića poginulo dete

DOČEK NOVE GODINE, DA LI ĆE GA BITI? Razne ponude, ali se čeka odluka nadležnih

UHAPŠEN MANIJAK IZ BAČKE PALANKE: Telefonom slao poruke, fotografije i video-zapise neprimerenog sadržaja

VESIĆ PODELIO LEPE VESTI: Posle 50 godina od obećanja, izgradnja metroa počinje dogodine!

Prema rečima dr Gorana Stevanovića, proces provere vakcine ide kroz više faza i samo ako je vakcina registrovana u nekoj od zemalja koje imaju ozbiljne sisteme kontrole, onda će moći da zna da je bezbedna.

„Bitno mi je da je registrovana u nekoj od zemalja koje imaju ozbiljne sisteme kontrole, poput Amerike, Kine, Rusije, Francuske. . .“, kaže Stevanović.

Prema njegovim rečima, kada bar 70 odsto svetske populacije stekne imunitet na ovu bolest, onda ćemo moći da govorimo o tome da počnemo da se polako vraćamo na staro, odnosno na vreme pre pojave korone.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter