Izvor:
17.12.2019 u 17:01
0

REKORDNA POSEĆENOST VEĆ PRVOG DANA Građani oduševljeni multimedijalnom izložbom „SRBIJA 2019“ (VIDEO)


Više od 750 učenika i studenata danas je posetilo multimedijalnu izložbu "Ništa više nije daleko", koju je u Palati Srbije otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Multimedijalnu izložbu Srbija 2019. – godina infrastrukture "Ništa više nije daleko", danas je posetilo više od 750 učenika i studenata Železničke škole i Vazduhoplovne akademije, dok će sutra ostvarene rezultate i nove projekte u oblasti građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture moći da pogledaju i učenici i studenti drugih beogradskih srednjih škola i Beogradskog univerziteta, poput Građevinske škole, Saobraćajnog i Građevinskog fakulteta, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Kako se navodi, ova izložba je podeljena u pet tematskih sala, u kojima su predstavljeni objekti, fotografije i filmovi o investicijama u svim oblastima građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja.

Učenici i studenti Železničke škole i Vazduhoplovne akademije danas su, dodaje se, između ostalog, prošli kroz tunel Manajle i most Vrlu na Koridoru 10 i saznali najvažnije informacije o gradnji ovog auto-puta, a mogli su da osete kako izgleda vožnja novim vozovima.

Multimedijalnu izložbu Srbija 2019. – godina infrastrukture "Ništa više nije daleko" organizovalo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, pod pokroviteljstvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter