Izvor: kurir
15.05.2024 u 08:20
0

RHMZ UPALIO ALARME! Upozorenje na olujnu košavu danas u ovom delu Srbije! Po podne će se uz grmljavinu stuštiti 30mm kiše i više!

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je izdao upozorenje na olujnu košavu danas u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju.

Danas se na jugozapadu, jugu i istoku Srbije očekuje oblačno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima, popodne uz grmljavinu i prosečnu količinu padavina od 15 do 30 milimetara, a lokalno i više.

U ostalim krajevima ujutro i pre podne biće pretežno sunčano, a naoblačenje će od večeri ponegde doneti kišu.

 

rhmz

Jugoistočni vetar (košava) će biti slab do umeren, a u košavskom području povremeno jak, na jugu Banata s udarima olujne jačine.Najniža temperatura od 8 do 13 stepeni, a najviša od 17 na istoku i jugoistoku Srbije do 23 stepena na severu Vojvodine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter