Izvor: alo
15.05.2024 u 09:07
0

DANAS SEDNICA SAVETA BEZBEDNOSTI O BiH: Ambasador BiH pri Ujedinjenim nacijama Zlatko Lagumdžija POKRENUO raspravu

Sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o situaciji u Bosni i Hercegovini zakazana je danas, sredu 15. maj, objavljeno je na sajtu UN.

Sednica će, kako je najavljeno, biti održana u prepodnevnim satima po lokalnom, odnosno popodnevnim satima po srednjeevropskom vremenu.

Prethodna, vanredna sednica o BiH, održana je 30. aprila, a zakazana je bila na zahtev predstavnika Rusije kako bi upozorili da je BiH na ivici oružanog sukoba, ali i zbog toga što je ambasador BiH pri Ujedinjenim nacijama Zlatko Lagumdžija bez saglasnosti pokrenuo priču o rezoluciji o Srebrenici.

RHMZ UPALIO ALARME! Upozorenje na olujnu košavu danas u ovom delu Srbije! Po podne će se uz grmljavinu stuštiti 30mm kiše i više!

 

Vlada Republike Srpske ranije je dostavila SB UN Izveštaj o situaciji u BiH, s posebnim osvrtom na posledice koje bi imalo eventualno usvajanje rezolucije o Srebrenici, koja je Generalnoj skupštini dostavljena bez saglasnosti sva tri konstitutivna naroda u BIH.

Inače, redovne sednice SB UN o stanju u BiH održavaju se dva puta godišnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter