Izvor: Novosti
26.01.2022 u 14:12
0

ROK ZA SUBVENCIJE ZA ZAMENU FISKALNIH KASA DO 31. JANUARA

Prijavljivanje poreskih obveznika za subvencije države za zamenu fiskalnih kasa završava se 31. januara.

Svi obveznici fiskalizacije mogu da dobiju po 100 evra po prodajnom mestu i 100 po fiskalnom uređaju, a ta suma će biti uvećana za 20 odsto za one koji nisu u sistemu PDV. 

Tranzicioni period za prelazak na novi model fiskalizacije trajaće do 30. aprila. 

– Više od 100.000 obveznika fiskalizacije do danas je prijavilo podatke o lokacijama prodajnih objekata putem portala Poreske uprave ePorezi, što je prvi i neophodan korak kako bi obveznici prešli na novi model e-fiskalizacije – navodi se u Ministarstvu finansija, prenose mediji.

Kada je reč o fiskalnim uređajima koji su trenutno dostupni na tržištu, Poreska uprava je do sada odobrila više od 100 elemenata elektronskog fiskalnog uređaja, a na sajtu te uprave može se videti spisak proizvođača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter