Izvor: Kurir/BSC Happy
02.11.2023 u 07:53
0

RUŽO, AJDE DIŽI SE: Ona radi u PRODAVNICI, ali kako „DOČEKUJE“ mušterije postalo je VIRALNO NA MREŽAMA – KOMŠIJA SVE SNIMIO! VIDEO

Da zaspi na radnom mestu može da se svakom desi, a posebno ako ustaje pre zore, što bi se reklo s prvim petlovima, kako bi na vreme bio na poslu.

Klone glava, ljudi smo, al opet retko se baš zalegne. Više se „kljuca“ na stolici. Međutim, Ruža nije mogla sedeći da otkunja, već se podbočila.

Ovo je moja najvrednija komšinica… Ružo, ajde diži se… – začuo se muškarac na snimku, a Ruža „testeriše sve u 16„.

I u najlepšem trenutku kada je onako baš zahrkala iz dubine duše, našao je da je budi. Komšija je pokucao, a ona se trgla ne znajući gde se u momentu nalazi. Bunovna, zasela je kao da se ništa nije desilo spremna da usluži mušteriju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter