Izvor:
27.08.2019 u 07:10
0

ŠAREC DANAS U BEOGRADU: Sutra sa predsednikom na sastanku! (FOTO)

Predsednik Vlade Slovenije Marjan Šarec boravi danas u zvaničnoj poseti Beogradu, tokom koje će se sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i predsednicom parlamenta Majom Gojković.

Šarec će se u 10 sati sastati sa predsednicom vlade Anom Brnabić, sa kojom će imati sastanak u četiri oka, a zatim će uslediti sastanak delegacija. Predviđeno je da se posle toga premijeri obrate medijima.

Šarec će se u 12 sati sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, nakon čega će, kako je najavljeno, medijima biti prosleđeno saopštenje.

On će potom razgovarati i sa predsednicom parlamenta Majom Gojković.

Premijera Slovenije Marjana Šareca, koji je juče doputovao u svoju prvu zvaničnu posetu Srbiji, na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter