Izvor: Alo.rs
08.12.2023 u 10:17
1

SJAJNE VESTI ZA PENZIONERE: Sutra stiže uplata na račun

Penzije su ranije isplaćene samostalcima, vojnim i poljoprivrednim penzionerima.

Isplata novembarskih penzija počela je 2. decembra za korisnike iz kategorije samostalnih delatnosti preko tekućih računa a 4. decembra na kućne adrese i na šalterima pošta.

Vojni i poljoprivredni penzioneri svoje prinadležnosti dobili su 5. decembra bez obzira na način na koji im se isplaćuju.

NEMA STABILIZACIJE VREMENA: Hrvatska je u debelom minusima, stiže sneg i obilna kiša

Sutra, 9. decembra, penzije ležu na tekuće račune penzionera, bivših zaposlenih, a 11. decembra dobiće ih oni kojima stižu na kućne adrese ili na šaltere pošta.

Još oktobarske penzije povećane su 5,5 odsto i isplaćene u novembru a 30. novembra penzionerima je stigla i jednokratna pomoć od 20.000 dinara.

Uskoro penzionerima kreće i novo povećanje prihoda – od 1. januara penzije će biti povećane za 14,8 odsto.

Ovu, značajno uvećanu penziju, najstariji građani će dobiti početkom februara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SJAJNE VESTI ZA PENZIONERE: Sutra stiže uplata na račun”

  1. U Srbiji, pored penzionera, žive stariji od 65 godina, koji ne primaju penzije.Zašto nema socijalnih penzija za ovu grupu građana?Stari su i bolesni, potrebna im je pomoć.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter