Izvor: Happy BSC Portal/Jutarnji.hr
08.12.2023 u 08:50
0

NEMA STABILIZACIJE VREMENA: Hrvatska je u debelom minusima, stiže sneg i obilna kiša

Na planinama će jutro biti najhladnije, sa temperaturom vazduha od -7 do -4. U Dalmaciji će duvati bura i slab do umeren severac.

U petak će na Jadranu biti pretežno sunčano, a na kopnu oblačno, često maglovito, ponegde uz mogućnost poledice, slabe padavine.

I u subotu će i dalje biti relativno stabilno, na kopnu samo povremeno provejavaće snežne pahulje, na severnom Jadranu svuda će biti malo kiše. Ali od nedelje ponovo promenljivo i oblačno, sa sve osetnijim jugom i i sa sve češćom kišom, tek na početku nedelje na kopnu sa mogućim snegom, susnežicom i kišom koja se ledi pri dodiru sa tlom.

– U petak će na istoku Hrvatske biti relativno hladno, ujutro uz temperature od -4 do -1 °C, mraz, mestimično i magla, pa niska oblačnost koja može dovesti i do mogućih slabih padavina. Tokom dana, posebno u zapadnijim predelima, biće duži sunčani period – prognozira meteorolog Petra Mikuš Jurković za HRT.

NEKAŽNJENI USTAŠKI ZLOČIN: Otkrivena spomen-ploča za srpsku porodicu Zec MUČKI ubijenu 1991.

U centalnoj Hrvatskoj se očekuje i poneki sunčani periodi sredinom dana. U prvom delu dana magla će biti česta, ujutru postoji i mogućnost mraza – pa oprez u saobraćaju. I tokom dana biće relativno hladno, posebno u predelima gde će se maglom dugo zadržati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter