Izvor: Happy BSC
10.04.2022 u 09:54
0

Snežna mećava pogodila Zlatibor, tokom noći palo preko 15cm snega: Šest kamiona satima čisti puteve

Jaka kiša tokom noći u višim planinskim predelima zapadne Srbije prešla je prvo u susnežicu, a potom i u jak sneg koji je padao satima. Formiran je novi snežni pokrivač u visini od 15 centimetara, nadležne ekipe su tokom noći odmah izašle na teren kako bi raščistile puteve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Iako je sezona zimskog održavanja prošla, brzo je sve organizovano i putari sa mehanizacijom su radili čitavu noć kako bi očistili puteve. Najviše snega palo je na Zlatiboru i Zlataru, ekipe su i dalje na terenu. Prvo je poslat jedan kamion za čišćenje, a potom još pet – kaže za RINU Alen Mušanović iz Puteva Užice.

Uspešno završena vojna vežba VATRENI ŠTIT 2022! Predsednik se obratio!

Za sad su svi putevi prohodni i nema zastoja, niti obustava u saobraćaju. Kako je većina vozača na svoje automobile stavila letnje pneumatike, ukoliko se kreću ka ovom delu Srbije apeluje se na njihov dodatan oprez u vožnji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter