Izvor: BSC Happy
07.01.2024 u 18:47
1

SRAMOTA! NEVASPITANJE! Da li je moguće da ste ovo uradili ispred Hrama?! (VIDEO)

Nakon prelepe proslave Badnje večeri ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, jutro je pokazalo drugačiju sliku...

Slika koja se za Badnje veče šalje iz srca Beograda, obilazi svet kao simobl vere i čestitosti, a kada se svi upute kućama, na scenu stupa možda i najružnije lice Beograđana.

Gomila otpada je ostavljeno pored kanti za smeće, a bilo ga je i po klupama i stazama duž svetosavskog platoa, oko fontane, na travi, na pločnicima… SVUDA!

Da li je moguće da popijete piće a onda flašu bacite gde stignete? Ili pojedete nešto a papir samo zgužvate pa lagano ispustite, gde god da ste.

Ljudi, to je elementarno vaspitanje da se đubre baca u kantu!!!!!!

HRVAT U BEOGRADU ŠOKIRAN: „Ovako nešto nikad nisam doživeo!?“

„Sramota je blaga reč. Jel ste bili u Stefan Braunu ili ispred Hrama?“, „Sramotno, stidite se (ne) vernici“, „Ovako se ne ponaša na Božić“, „Teško im bilo da ponesu do kontejnera“, „Sramota me je u njihovo ime, oprosti im Bože, ne znaju šta čine“, samo su neki od onih koji su sakupili najviše lajkova na društvenim mrežama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRAMOTA! NEVASPITANJE! Da li je moguće da ste ovo uradili ispred Hrama?! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter