Izvor: BSC HAPPY
28.08.2023 u 18:10
0

STIŽE OSVEŽENJE: U ovim delovima zemlje, u naredna dva sata očekuju se pljuskovi sa grmljavinom

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je da se u naredna dva sata na KiM kao i u planinskim predelima jugozapadne Srbije očekuju pljuskovi sa grmljavinom.

– U naredna 2 časa na Kosovu i Metohiji, kao i u planinskim predelima jugozapadne Srbije uz lokalni razvoj oblačnosti pojava pljuskova sa grmljavinom – piše u RHMZ najavi.

Kako su meteorolozi najavili, do kraja dana će biti veoma toplo sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 35 do 39 °S. U Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju duvaće umeren i jak jugoistočni vetar (topla košava), koji će na jugu Banata dostizati i udare olujne jačine.

UDARIO GRAD VELIČINE JAJETA: Stravično nevreme pogodilo Sloveniju, delovi zemlje ostali bez struje (FOTO)

Ostatak zemlje osveženje može da očekuje sutra, kada stiže značajna promena vremena sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom, koji će biti izraženiji posle podne i uveče u južnim, centralnim i istočnim delovima zemlje, navodi se na sajtu RHMZ.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter